Muumimaailma voitti eurooppalaisen matkailualan palkinnon – paras perhelomakohde

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kansainväliset turistit ovat löytäneet tiensä Eurooppaan ja myös skandinaviseen Suomeen. European Travel Awards 2023 on nyt myöntänyt Naantalissa sijaitsevalle Muumimaailmalle kaksi palkintoa. Muumimaailma voitti Best Family Tourist Attraction 2023 – Finland -kategorian sekä EU Business Excellence Award 2023 -kategorian.

– Muumimaailman tehtävä on tuottaa iloa ihmisille, ikään katsomatta. Paras palkintomme on nähdä vieraidemme hymyilevän ja nauttivan, mutta totta kai tällainen kansainvälinen tunnustus lämmittää. Se kertoo, että teemme asioita oikein, Muumimaailma Oy:n toimitusjohtaja Tomi Lohikoski kommentoi.

European Travel Awards takana on talousjulkaisu EU Business News. Sen tarkoituksena on nostaa esiin Euroopan parhaita matkailun ja vapaa-ajan toimijoita. European Travel Awardsin edustaja Jessie Wilson kehuu, että kaikista maailmanlaajuisista haasteista ja vaikeuksista huolimatta nämä yritykset ovat nousseet voittajiksi. Ne ovat pitäneet johdonmukaisesti kiinni korkeasta laadustaan.