Doja Cat menetti 250 000 seuraajaa somessa – tuntee olonsa vapaaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen räppäri ja laulaja Doja Cat avautui heinäkuussa sosiaalisessa mediassa faneistaan, joita hän kehotti hankkimaan työpaikan, laskemaan puhelimen kädestä ja auttamaan perhettään mikäli he kutsuvat itseään Kitteniksi tai Kittenziksi. Fanit eivät suhtautuneet asiaan suopeasti.

Doja Cat kävi Twitterissä ja Instagramissa raivokasta sanaharkkaa ja kieltäytyi muun muassa kertomasta faneilleen, että rakastaa heitä. Tämä on Doja Catin mielestä hyvin erikoinen tapa puhua, koska eihän hän oikeasti tunne fanejaan henkilökohtaisesti. Näiden puheiden seurauksena yli 250.000 fania lopetti naisen seuraamisen Instagramista.

Seuraajien väheneminen ei ole 27-vuotiasta artistia juuri hetkauttanut. Daily Mail -sivuston mukaan Doja Cat on kommentoinut tuntevansa itsensä pikemminkin vapaaksi, koska hänen kanavaltaan poistui sellaisia faneja, jotka pitivät naisesta sellaisena kuin hän oli aiemmin. Nyt Doja Cat kokee, että häntä seuraa vain sellaiset ihmiset, jotka pitävät artistista sellaisena kuin hän on tänä päivänä.