Meghan Markle käyttää stressilaastareita – miten ne toimivat?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prinssi Harry matkailee parhaillaan parhaan ystävänsä, Ignacio ’Nacho’ Figuerasin kanssa Aasiassa. Meghan Markle on bongattu puolestaan Kaliforniassa stressilaastari ranteessa. Pariskunnan elämä on ollut viime vuosina suurta myllerrystä, joten lienee ymmärrettävää, että kohut ovat vaikuttaneet myös Sussexin herttuaparin elämään.

Prinssi Harryn on kerrottu kaipaavan vaimoaan, Sussexin herttuatar Meghania matkoillaan. Meghan on puolestaan kuvattu niin sanottu stressilaastari ranteessaan. Kyseessä on ahdistusta lievittävä ja rauhoittavilla ominaisuuksilla varustettu laastari, mikä yleensä pannaan ranteeseen vapauttamaan erilaisia mieltä tasaavia ainesosia kehoon. Laastareissa voi olla kannabiodeja, ashwagandhaa tai muita luonnollisia kemikaaleja sekä vitamiineja.

Page Sixin mukaan näyttelijä kuvattiin pyöreä laastari vasemmassa ranteessa, kun hän osallistui tapaamiseen kotikaupungissaan Montecitossa, Yhdysvalloissa. Harrylla ja Meghanilla on neljävuotias poika Archie ja kaksivuotias tytär Lilibet. Meghan juhli äskettäin 42-vuotissyntymäpäiviään ilman Harrya katsomalla Barbie-elokuvan ystävänsä Portia de Rossin ja muiden kavereiden kanssa.