Paljastus: Michelle Obama söi aamiaisella vain yhtä ruokalajia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Michelle Obama nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman aviopuolisona. 59-vuotias nainen on nykyään myös ansioitunut kirjailija ja kirjoittanut jo monia kirjoja, joista suosituimpien joukkoon kuuluvat 2018 vuonna julkaistu Minun tarinani ja viime vuonna julkaistu The Light We Carry.

Michelle Obama on tottunut syömään paljon ravintoloissa ja pitää hyvin monipuolisesti erilaisista ruoista. Aina asia ei kuitenkaan ollut näin. Michelle Obama kertoi Michele Norrisin Your Mama’s Kitchen -podcastin vieraana ollessaan, että hän söi koko lapsuusaikansa vain yhdenlaista aamiaista.

Nuorempana Michelle Obama oli hyvin valikoiva syöjä. Kotona lapselle tarjoiltiin aina suuri aamainen urheilevien veljesten vuoksi. Pöydässä oli kananmunia, makkaraa, paahtoleipiä, pekonia ja muroja. Obama ei kuitenkaan saattanut koskea niihin.

Ainut asia, jonka Michelle Obama suostui aamaisella syömään oli amerikkalaisten rakastama maapähkinävoi-hilloleipä. Obama söi People-sivuston mukaan joka aamu tämän saman leivän koko lapsuutensa ajan. Vasta yliopistossa nainen alkoi syömään aamiaisella esimerkiksi kananmunia.