HesaÄijän keikkakamat varastettiin – karua palautetta rikollisille: ”Olitte repiny sen irti”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri HesaÄijä on joutunut rikoksen uhriksi. Artisti, oikealta nimeltään Marios Klevovoulou, paljastaa Instagramissa varkaiden iskeneen hänen keikkapakettiautostaan. Lisäksi auto oli kärsinyt vaurioista.

– Kiitos paljon varkaille ku jätitte taustakankaan meille, vaikka varastittekin KAIKKI muut meijän keikkakamat! Kiitos myös kovasti että jätitte sprintterin ikkunan meille, sen jälkee ku olitte repiny sen irti! Kiitos myös tuhannesti että saimme pitää nokkakärrymme, toivottavasti niistä oli teille apua ryöväämisen aikana, HesaÄijä avautui Instagram-julkaisussaan.

Räppäri kuitenkin kertoi, ettei hän ole perumassa viikonlopun keikkoja. HesaÄijän mukaan ne toteutuvat tavalla tai toisella. Kommenteissa tuotumusta ja sympatiaa osoittivat kanssa-artistit, kuten Portion Boys ja Erika Vikman.

HesaÄijä tunnetaan muun muassa runsaasti radiosoittoa sekä suoratoistoja keränneistä kappaleistaan Pakettimatka, Seksihelteet ja Sauna lämpee. Hän on myös kunnostautunut somevaikuttajana huumorivideoillaan ja laulanut Forte Silence -yhtyeessä.