Charly Jordan riisui biksuille – seuraajille todellista herkkua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu DJ-kaunotar Charly Jordan poseeraa nykyisin sosiaalisessa mediassa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Jordanin suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa vähäpukeisena ja upeissa maisemissa.

Taannoin saunasta haaveillut Charly on nyt riisunut reissullaan biksuille ja asettunut eri asennoissa kameran eteen. Aurinkoisissa merkeissä ikuistettua kuvakoostetta hän jakoi luonnollisesti tämän jälkeen sosiaalisessa mediassa, kuten asiaan kuuluu.

Los Angelesissa asuva ja kansainvälistä DJ-uraa tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.