Biksuposeeraus palkinnoksi – Dua Lipa nousi listaykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Dua Lipa teki malliuraa jo ennen ryhtymistään laulajaksi, ja viime aikoina hän on tehnyt yhteistyötä muodin parissa muun muassa italialaisen muotitalo Versacen kanssa. Lipa on suunnitellut vaatemalliston ja toiminut sen mallina.

Nyt Dualla on ollut iloisia uutisia, sillä hänen uusi julkaisunsa Dance The Night on noussut Britannian listaykköseksi. Merkittävää saavutusta hän juhlisti poseeraamalla sosiaalisessa mediassa biksuissa ja yhdessä Barbie-nukkansa kanssa.

Dua Lipan kanssa kuvissa poseeraamalla Barbiella on myös toisenlainen merkitys, sillä kaunotar tähdittää heinäkuussa ensi-iltansa saanutta Barbie-elokuvaa, jossa hän näyttelee merenneito-Barbieta. Elokuvasta on tullut superhitti kautta maailman.