Marika Fingerroos vaaraksi liikenteessä? Asu sekoittaa miesautoilijoiden pasmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille jo 1990-luvulla tutuksi tullut Marika Fingerroos on jättänyt pintajulkisuuden jo taakseen, mutta hänen elämäänsä voidaan siitä huolimatta seurata edelleen aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Marika kertoo elämästään muun muassa Instagramissa, josta ei rohkeitakaan poseerauksia puutu.

Nyt Marika on kuvannut itsensä selfie-kuvaan auton ratissa, ja voidaankin todeta, että miespuolisten autoilijoiden pasmat menevät taatusti sekaisin tällaisen näyn sattuessa yllättäen silmään.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.