Salma Hayekin rintavako varasti huomion – upeissa lomakuvissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Salma Hayek on tunnettu monista menestyksekkäistä elokuvista, minkä lisäksi nainen on toiminut myös useiden kauneusalan kampanjoiden mainoskasvona. Viime aikoina kaunis näyttelijä on julkaissut itsestään myös upeita kuvia omalla Instagram-kanavallaan.

Salma Hayek on nauttinut kesän aikana upeista rantalomista ja viihtynyt paljon rannalla ja uima-altaiden läheisyydessä biksut yllään. Nyt 56-vuotias näyttelijä julkaisi itsestään näyttävän kuvan, jossa hän siemailee aamukahviaan tyylillä. ”Kuka pitää kahvista?”, tähti kysyy kuvatekstissään.

Kuvassa Salma Hayekilla on yllään musta uimapuku, jonka avara kaula-aukko korostaa kauniisti naisen rintavakoa. Nainen on tuonut ranta-asuunsa lisää näyttävyyttä hyvin korkeilla korkokengillä, tyylikkäällä lierihatulla sekä suurilla mustilla aurinkolaseilla.