Taylor Switfin kiertueella kuvattiin konserttielokuva – nähdäänkö Suomessa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Taylor Swift on kiertänyt kevään ja kesän aikana Yhdysvaltojen esiintymislavoja The Eras Tour -kiertueensa merkeissä. Kiertueella kuvattiin myös konserttitaltiointi, jota tullaan esittämään Yhdysvalloissa elokuvateattereissa lokakuussa.

Taylor Swift – The Eras Tour -konserttielokuvan kesto on kaksi tuntia ja 45 minuuttia. Sitä esitetään neljänä peräkkäisenä päivänä Yhdysvalloissa 13. lokakuuta alkaen. Liput maksavat aikuisille 19,89 dollaria ja lapsille 13,13 dollaria. Katso maistiainen tästä.

Toistaiseksi tiedossa ei ole, nähdäänl Swiftin The Eras Tour -konserttitaltiointi Suomen valkokankailla. Tiedotteessa ei ole lainkaan mainintaa Yhdysvaltojen ulkopuolisista näytöksistä. On kuitenkin mahdollista, että elokuva saapuu myöhemmin levitykseen myös Euroopassa.

The Eras Tour -kiertue jatkuu syksyllä Etelä-Amerikan konserttien merkeissä. Keväällä Taylor Swift esiintyy muun muassa Aasiassa ja Euroopassa. Suomalaisfaneille lähimmät esiintymiset ovat 17.-19. toukokuuta Tukholmassa.