Olivia Rodrigo vastasi spekulaatioihin – ei halua kertoa kenestä Vampire-kappale kertoo

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olivia Rodrigo on amerikkalainen näyttelijä ja laulaja. Hän on tullut monille nuorille tunnetuksi etenkin Disney+ -palvelussa esitetystä High School Musical -draamasarjasta. Näyttelijästä kuoriutui muutama vuosi sitten kertaheitolla myös miljoonien tuntema poptähti kauniin Drivers license -balladinsa ansiosta.

Olivia Rodrigo on aiemmin tunnustautunut olevansa Taylor Swiftin todellinen fani, mutta nykyään kaksikko ei ole enää People-sivuston mukaan tekemisissä. Rodrigo näyttää lopettaneen Swiftin julkisen ihailun sen jälkeen kun hän joutui pienen kohun saattelemana lisäämään Taylor Swiftin hänen Deja Vu -kappaleensa tekijänoikeustietoihin.

Olivia Rodrigon albumilta suurta suosiota niitti muun muassa kappale Vampire, joka käsittelee manipulaatiota ja kuuluisuutta. Fanit ovat spekuloineet, että kappale kertoo Taylor Swiftistä. Rodrigo on ollut yllättynyt siitä, että fanit ovat tulleet siihen lopputulokseen. Hän ei kuitenkaan kieltänyt asiaa. Olivia Rodrigo ei halua kertoa mistä tai kenestä hänen kappaleensa kertovat, että tarinat niissä pysyvät avoimempina ja samaistuttavampina.