SZA:lta uusi kuuma musiikkivideo – flirttailee Justin Bieberille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen noussut R&B-tähti Solána Imani Rowe tunnetaan paremmin hänen taiteilijanimellään SZA. Nainen on julkaissut musiikkia vuodesta 2012 lähtien, mutta moni nuori on tutustunut artistiin paremmin vasta viime vuonna julkaistun SOS-hittialbumin myötä.

SZA julkaisi juuri uuden musiikkivideon hänen Snooze-nimiseen kappaleeseensa. Videolla SZA nähdään läheisissä tunnelmissa monien eri miesten kanssa eri kohtauksissa. Yksi videolla nähtävistä miehistä on Justin Bieber, mikä on saanut Bieberin omat fanit sekaisin.

Videolla Justin Bieber nähdään ilman paitaa SZA:n kanssa sängyssä. SZA tanssii Bieberille, joka näyttää katselevan naista hyvin ihailevasti pilke silmäkulmassa. Kuumat kohtaukset videolla ovat saaneet ihmiset sosiaalisessa mediassa pohtimaan sitä mitä mieltä Bieberin Hailey-vaimo mahtaa olla kyseisen musiikkivideon toteutuksesta.