Muistatko vielä Hayden Panettieren? Säväyttää nyt uudessa tyylissään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Hayden Panettiere keskeytti uransa vuosien ajaksi kärsiessään päiihderiippuvuudesta. Nyt nainen nähdään kuitenkin uudessa Scream 4 -elokuvassa, jossa tuttuun rooliinsa palaa myös Courteney Cox.

Hayden Panettiere on totuttu näkemään niin siviilielämässään kuin elokuvarooleissakin yleensä vaaleissa hiuksissa. Nyt nainen kuitenkin ihastuttaa uudella tyylillään värjättyään hiuksensa pinkiksi kuvauksia varten. ”Pink hair don’t care”, nainen kirjoittaa kuvatekstissään Instagram-julkaisun yhteydessä.

Hayden Panettiere on viime aikoina avautunut julkisesti hänen kamppailustaan masennuksen ja päihderiippuvuuden kanssa. Panettiere on kertonut aloittaneensa alkoholin juomisen 22-vuotiaana selviytyäkseen kovasta stressistä. Vuonna 2014 Panettiere sai tyttärensä ja sairastui synnytyksen jälkeiseen masennukseen.

Seuraavana vuonna nainen hakeutui hoitoon. Hayden Panettiere piti taukoa näyttelijän uraltaan panostaessaan omaan terveyteensä, mutta ajautuikin työtauon aikana vain juomaan uudelleen. Ratkeamisen mukana tulivat myös uniongelmat. Vuonna 2021 Hayden Panettiere meni uudelleen hoitoon, aloitti 12 askeleen kuntoutusohjelman ja terapian. Nyt 33-vuotiaasta tähdestä tuntuu, että hän on viimein saanut oman elämänsä takaisin ja oman kehonsa hallintaansa.