Raskaana oleva Kourtney Kardashian sairaalaan – miehen bändi Blink-182 perui keikat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rumpali Travis Barker ja hänen raskaana oleva vaimonsa, seurapiirijulkkis Kourtney Kardashian on käynyt Los Angelesissa sairaalassa. Barkerin bändi Blink-182 lykkäsi kiertuettaan perhesyihin vedoten. Syytä sairaalavierailulle ei ole tiedossa.

Blink-182-rumpali ja reality-tähti kävelevät ulos Los Angelesin sairaalasta mustaan maastoautoon, Page Six raportoi. Lehden mukaan Kardashian on näyttänyt surulliselta autoon noustessaan. Pariskunta nähtiin päivä sen jälkeen, kun Travis ilmoitti yhteisöpalvelu X:ssä, että hänen oli keskeytettävä bändinsä Euroopan-kiertue perheen hätätilanteen vuoksi.

– Travisin on täytynyt palata kotiin Yhdysvaltoihin kiireellisen perheasian vuoksi. Glasgow’n, Belfastin ja Dublinin esitykset siirretään myöhemmäksi. Lisätietoja hänen paluustaan Eurooppaan ja uusista päivämääristä annetaan heti, kun ne ovat saatavilla, yhtye tiedotti.

Tunti ennen lausuntoa muusikko oli julkaissut kuvia Glasgow’n lentokentän rukoushuoneesta. Kardashianin ja Barkerin poikavauvan laskettu aika on myöhemmin tänä syksynä. Molemmilla on kolme lasta entuudestaan.