IS: Mika Salon ja Annica-rakkaan yllätyshäät – sanoivat ”tahdon” Las Vegasissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Formulakuljettaja Mika Salo on astunut vihille Annica Lindblomin kanssa. Pariskunta on ollut lähes kolme vuotta yhdessä. Pari joutui tänä keväänä kohuun, kun Mika Salon kerrottiin viestitelleen toiselle naiselle. Salo ei antanut kohun vaikuttaa rakkauselämäänsä.

– Mutta suurin niistä on rakkaus. Myötä- ja vastoinkäymisissä. Nyt ja aina. Hääpäivämme on päätetty ja aiomme sitä juhlia. Kerromme asiasta kun sen aika on. Nyt keskitymme suunnitteluun ja yhteiseen tulevaisuuteemme, Salo kirjoitti keväällä Facebookiin.

Ilta-Sanomien mukaan Salo on saattanut rakkaansa vihille Las Vegasin Little White Wedding Chapelissa 31. elokuuta. He kihlautuivat vuosi sitten ja halusivat pitää hääjuhlan intiiminä tilaisuutena. Mika Salo tuli suomalaisille tutuksi vuonna 1994 Lotuksen tallista F1-sarjassa. Hänen uransa päättyi yli 20 vuotta sitten, mutta mies ehti ajaa myös Tyrrellin, Arrowsin, BARin, Ferrarin, Sauberin ja Toyotan autojen ratin takana. Hänellä on edellisestä liitostaan Noriko Salon kanssa kaksi lasta. Pariskunta haki virallisesti avioeroa 1,5 vuotta sitten.