Karhu murtautui lasitetulle terassille – joi isännän alkoholijuomat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Floridalainen perhe joutui taannoin yllättävän murron kohteeksi. Perheen kodin lasitetulle terassille murtautui alkoholille perso kolmijalkainen karhu. Välikohtaus tallentui videolle valvontakameran ansiosta.

Josaury Faneite-Diglion 13-vuotias poika Joseph havahtui eräänä päivänä perheen koiran haukuntaan. Ulkona löntysteli karhu, joka onnistui löytämään tiensä kodin terassille. Se söi akvaariokaloille tarkoitettua kalanruokaa ja alkoi kaivelemaan jääkaappia, josta saaliiksi löytyi White Claw -alkoholijuomaa.

– Karhu otti kolme White Claw -tölkkiä ja poistui tyytyväisenä. Sen suosikkimaku on mango-mansikka, Faneite-Diglio kuvaili WESH-TV-uutiskanavalle.

Joseph lukitsi ovet nopeasti, jotta nälkäinen karhu ei pääsisi sisälle asti. Kolmijalkainen karhu on naapurustossa tuttu näky. Paikalliset ovat antaneet sille puuttuvan jalan vuoksi nimen Tripod.