Biksuposeerauksessa tequilaa – näinkin Kendall Jenner voi poseerata

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli ja Kardashianien klaanin jäsen Kendall Jenner on tehnyt menestyksekästä uraa mallina jo useamman vuoden ajan. Jenner lähti taannoin mukaan myös alkoholibisnekseen ja lanseerasi oman alkoholibrändin, 818 Tequilan.

Nyt Jenner on poseerannut yhdessä tequilapullon kanssa lomakuvissaan, joissa hänet nähdään biksuissa. Tarina ei kerro nauttiiko Kendall päivittäin omaa alkoholijuomansa, mutta ainakin markkinoinnissa juoma näkyy usein.

Kendall Jenner julkaisi itsestään kuvan, jonka hän on ottanut puhelimellaan peilin kautta. Kuvassa naisella on yllään pikkuruiset narubiksut, jotka korostavat tähden hoikkaa ja pitkää mallivartaloa. Aiemmin Kendall Jennerin kuvat saivat osakseen arvostelua, joissa seuraajat kehottivat naista toisinaan julkaisemaan kuvia myös vaatteet yllään. Nyt kuva on kuitenkin kerännyt suurimmaksi osaksi pelkkää ihastelua.