Erika Vikman hirvikolarissa: ”Yllättävän vähän osumaa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaislaulaja Erika Vikman paljastaa joutuneensa tien päällä pelottavaan tilanteeseen. Hän joutui hirvikolariin ajaessaan maanantain ja tiistain välisenä yönä moottoritiellä Tampereelta Helsinkiin. Vikman jakoi Instagramissa kuvan autonsa vaurioittuneesta keulasta.

Laulajan mukaan tie oli tapahtumahetkellä pimeä ja ilmassa vallitsi sankka sumu. Vikman ajoi normaalia varovaisemmin, mutta yhtäkkiä konepellin edessä näkyi iso eläin. Hän ei ehtinyt reagoida tilanteeseen.

– Pysäytin auton ja tärisevin käsin googlasin heti, että mitä tässä nyt pitää oikein tehdä. Ei henkilövahinkoja, mutta iso eläin kituu jossain, ja pahimmassa tapauksessa lähtee ontumaan takaisin sumuiselle ajoväylälle, Vikman kuvaili Instagramissa.

Vikman kertoo soittaneensa hätänumeroon. Siellä kerrottiin, että loukkaantunut eläin etsitään ja päästetään kärsimyksistään. Laulaja muistutti seuraajiaan ajamaan varovasti, sillä hirviä ja peuroja on nyt paljon liikkeellä.

– Mersu otti yllättävän vähän osumaa pamaukseen ja eläimen kokoon nähden ja minä ja kartanlukija Peppi säästyttiin vaurioitta, Vikman kertoi.