Video: 2,7 miljoonaa litraa punaviiniä maahan – viinikoski virtasi kylän halki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Portugalissa São Lourenço de Bairron kylässä todistettiin erikoinen tilanne, kun pienen kylän läpi virtasi miljoonien litrojen punaviinijoki. Levira Distillery -tislaamo oli kuljettanut kylän halki valtavia punaviinitankkeja, jotka olivat kuljetuksen aikana vahingoittuneet.

People-sivuston mukaan tankeissa oli ollut 600.000 gallonaa eli yli 2,7 miljoonaa litraa punaviiniä. Punaviinivirta oli peittänyt pienen kylän kadut alleen ja oli laskeutua läheiseen läheiseen jokeen, mutta palolaitoksen yksiköt olivat onnistuneet pysäyttämään virran ja ohjaamaan sen läheiselle pellolle.

Suuri punaviinijoki oli virratessaan vahingoittanut myös koteja saaden reitillään olevien talojen kellarit tulvimaan. Levira Distillery on ottanut tapahtuneesta täyden vastuun ja lupautunut korvaamaan kaikki vahingot ja viinin siivoamisesta aiheutuneet kustannukset.