Nyt se varmistui: Kourtney ja Kim Kardashian vihaavat toisiaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimman ja seuratuimman perheen elämästä kertova The Kardashians -sarja on jatkunut alkuperäisen tuotantoyhtiön jälkeen Disneyn suoratoistopalvelussa. Neljäs tuotantokausi saa ensi-iltansa 28. syyskuuta. Uuden kauden traileri on julkaistu ja se vahvistaa mediassa jo pitkään velloneet juorut: Kourtney ja Kim Kardashian vihaavat toisiaan.

Suositun sarjan sisarukset ovat keskellä räjähtävää riitaa. Kim Kardashian kysyy Kourtneylta, onko hän onnellinen. Kimin mukaan koko perhe ihmettelee, miksi vanhin sisarus vihaa omia perheenjäseniään.

– Olet ilkeä noita ja minä vihaan sinua, Kourtney huutaa Kimille puhelimessa.

Kim ja Kourtney ovat olleet ennenkin törmäyskurssilla keskenään. Sisarusparven vanhin jäsen, Kourtney Kardashian, on aina jäänyt hieman Khloen ja Kimin varjoon. Kun hän nyt on saanut poikkeuksellisen paljon julkisuutta astuttuaan avioliittoon Travis Barkerin kanssa, on muiden siskojen veikattu olevan kateellisia. Fanit ovat panneet merkille, että sisarukset eivät ole olleet tekemisissä pitkiin aikoihin. Lisäksi hän suuttui kun sisaret yrittivät varastaa valokeilan hänen hääonnensa varjolla.