Ruokalähetin sikailu videolle – sylkäisi lähetyksen päälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on tapana antaa juomarahaa noin 10 prosenttia loppulaskun summasta. Nyt ovikellokamera on kuvannut ruokalähetin, joka on suuttunut saamastaan juomarahan suuruudesta. Lähetti kosti perheelle sylkäisemällä kolme kertaa pussin päälle Floridassa.

Kamera kuvasi, kun kuljettaja laski ruuat asunnon ovelle, nappasi valokuvan DoorDash-sovellukselle toimitustodistukseksi ja sylki sitten pussin päälle kolme kertaa mutisien jotain liian pienistä juomarahoista. Tilauksen tehnyt 13-vuotias poika ja hänen äitinsä kertoivat paikalliselle uutiskanavalle, että heidän vatsansa kääntyivät ylösalaisin, kun he näkivät tilanteen reaaliaikaisesti kamerassaan.

– Halusin oksentaa, teini Elias Crisanto kertoi Local 10:lle.

Hän sanoi, että hän ja hänen äitinsä maksoivat tilauksesta noin 30 dollaria ja lisäsivät siihen kolme dollaria tippiä. Crisanto lähetti tallenteen eteenpäin saadakseen hyvitystä, mutta se evättiin aluksi. Vasta mediahuomio sai yhtiön tutkimaan tapausta ja kyseinen lähetti irtisanottiin.