Taylor Swiftin juoma jäi jumiin mukitelineeseen – hauska meemi syntyi heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

MTV VMAs 2023 -gaala on musiikkivideoiden palkintotilaisuus, joka kokoaa yhteen musiikkimaailman suuria nimiä ja juhlistaa vuoden parhaita musiikkivideoita ja esiintyjiä. Tänä vuonna gaalan tapahtumapaikkana toimi Prudential Center, joka sijaitsee Newarkissa New Jerseyssa.

Musiikkialan kuumimmat nimet kokoontuivat 12. syyskuuta saman katon alle juhlimaan. Yleensä gaalan jälkeen nähdään paljon hauskoja meemejä, koska tunnettujen artistien ja julkkisten ilmeitä ja liikehdintää seurataan tarkasti paikalla olevien televisiokameroiden johdosta.

Nyt sosiaalisessa mediassa kiertää Taylor Swiftistä hauska meemi, jossa nähdään miten Taylor Swiftillä on pieni ongelma. Hän on asettanut drinkkinsä oman istuimensa käsinojassa sijaitsevaan mukitelineeseen. Pidike on niin syvä, että muovimuki on uponnut sen sisuksiin eikä nainen ole saada juomaansa enää irti.