5 400 kilon lasti ratsattiin Kymenlaaksossa: ”Täysin merkitsemättä”

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Kymenlaaksossa todistettiin taannoin vaarallista näkyä liikenteessä. Poliisi pysäytti Valtatie 6:lla ajoneuvoyhdistelmän, jonka raskas lasti oli kiinnitetty puutteellisella tavalla. Lasti olisi voinut pudotessaan saada aikaan rumaa jälkeä.

Tapauksesta kertoi X-somepalvelussa Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen liikennepoliisiyksikön johtaja, komisario Jukka Tylli. Hänen mukaansa partio pysäytti ajoneuvoyhdistelmän, jonka kyydissä oli 5 400 kiloa kiskoja. Syy ilmeni Tyllin jakamasta kuvasta.

– Partio pysäytti kuljetuksen, jossa 5400 kg kiskoja puutteellisesti kiinnitetty, takaylitystä liikaa ja ylitys täysin merkitsemättä, Tylli kuvaili.

Poliisin mukaan asiaan puututtiin Valtatie 6:lla Kouvolasta Porvoon suuntaan. Julkaisusta ei selvinnyt, minkälaisia seurauksia puutteellisesta kuljetuksesta oli kuskille.