Adele keskeytti konserttinsa puolustaakseen fania: ”Jättäkää hänet rauhaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Adele on tunnettu useista hittikappaleista ja hänen vahvasta äänestään. Naisen pitkähkö julkaisutauko päättyi kaksi vuotta sitten kun hän julkaisi 30-nimeä kantavan albuminsa. Tällä hetkellä tähti keikkailee ahkerasti uuden materiaalinsa kanssa.

Nyt sosiaalisessa mediassa on alkanut kiertämään videoita Adelen konsertissa tapahtuneesta tilanteesta, jossa 35-vuotias supertähti keskeytti laulamisen kesken kappaleen auttaakseen faniaan. Videolla nähdään miten nuori mies eläytyy musiikkiin ja nauttii konsertista. Takana istunut nainen saapuu kuitenkin miehen luo ja pyytää häntä istumaan.

Fanin takana istuvia tuntuu harmittavan, että nuori mies haluaa nauttia keikasta seisten, tanssien ja laulaen paikallaan. Häntä tullaan käskemään moneen otteeseen ja lopulta järjestyksenvalvoja tulee puhumaan hänelle. Kaiken tämän nähtyään Adele keskeyttää laulamisen.

Adele käskee kaikkia jättämään fanin rauhaan. Adele on huomannut lavalta miten fania on jatkuvasti tultu häiritsemään joko muiden ihmisten tai järjestyksenvalvojien toimesta. Toinen järjestyksenvalvoja tulee sanomaan nuorelle miehelle, että hän saa luvan seistä konsertissa.

@adeleslittleloveee

adele sticks up for bothered fan (with subtitles) || the man being bothered was @juanp_lastra || weekend 24 – weekends with adele #adele30 #adele25 #adele21 #adele19 #adele #adele #adeleadkins #adelelaurieblueadkins #adelefans #adelefan #daydreamers #daydreamer #adelesongs #adelesong #songs #song #foryoupage #fypage #foryou #4up #fyp #trending #xyzbca #omgpage #viral #edit #weekendswithadele @Adele Access

♬ original sound – adeleslittleloveee🫶🏻

@adeleslittleloveee

adele stops ‘water under the bridge’ to help a bothered fan – weekend 24 || weekends with adele #adele30 #adele25 #adele21 #adele19 #adele #adele #adeleadkins #adelelaurieblueadkins #adelefans #adelefan #daydreamers #daydreamer #adelesongs #adelesong #songs #song #foryoupage #fypage #foryou #4up #fyp #trending #xyzbca #omgpage #viral #edit #weekendswithadele @Adele Access vid from: @Adele Nederland

♬ original sound – adeleslittleloveee🫶🏻