Matkabloggaajat arvostelivat Helsingin – sai täydet pisteet

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittua ON World Travel -videoblogia pitävät Olivia ja Nathan keskittyvät kanavallaan matkailuun liittyvään sisältöön. Tällä hetkellä he ovat matkustamassa 60 päivässä Helsingistä Kreikan Korfulle. Matkallaan he aikovat pysähtyä Albaniassa, Kroatiassa, Unkarissa, Slovakiassa, Puolassa, Liettuassa, Latviassa ja Virossa.

Olivia ja Nathan aloittivat matkan Helsingistä. Pariskunta halusi ottaa selville minkä vuoksi suomalaiset ovat niin onnellista kansaa. He kokeilivat saunomista Löylyssä, söivät lohikeittoa ja ostivat voissa paistettuja muikkuja suoraan torilta.

Pariskunta nautti Helsingin nähtävyyksistä ja he vierailivat myös Suomenlinnassa. Olivia ja Nathan kävivät myös suositussa Cafe Regattassa maistelemassa mustikkapiirakkaa ja korvapuusteja, joiden olivat kuulleet olevan koko Helsingin parhaimpia.