Gaala Lasten Hyväksi tekee hyvää Tampereella – mukana missikolmikko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perinteinen Gaala Lasten Hyväksi järjestetään 27. lokakuuta Tampereella Sokos Hotel Tornissa kolmen vuoden tauon jälkeen. Kyseessä on viihteellinen tapahtuma, jolla on kerätty varoja hyväntekeväisyyteen lasten ja nuorten hyväksi jo 16 vuoden ajan. Nyt tavoitteena on kerätä 15 000 euroa lasten hyväksi.

Tapahtuma on Pirkanmaalla merkittävin hyväntekeväisyyteen varoja keräävä hanke. Gaalassa nähdään muotishow, jossa muotialan toimijat esittelevät syksyn ja talven 2023 mallistojaan. Gaalassa on mukana runsaasti julkisuudesta tuttuja tähtiä. Näytöksessä on mukana muun muassa Miss Suomi -kilpailun tuore voittajakolmikko ja Miss Suomi 2020 Viivi Altonen. Gaalan juontavat Joanna Kuvaja ja Heidi Sohlberg.

Gaala Lasten Hyväksi on kerännyt hyväntekeväisyyteen yhteensä 134 000 euroa. Lahjoitukset ohjataan Tampereen Lastenklinikan Tuki -yhdistyksen kautta Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosastolle, jolla hoidetaan veri- ja syöpätauteja sairastavia lapsia. Liput maksavat 100 euroa, johon sisältyy buffet-ruokailu ja alkumalja. Lipuista 50 prosenttia menee lahjoitukseen. Lue lisää tapahtumasta tästä linkistä.

Stara on tapahtuman virallinen mediakamppani.