Lenny Kravitz liittyi TikTokiin – julisti syksyn alkaneeksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikkona ja näyttelijänä tunnettu Lenny Kravitz aloitti uransa viihdemaailmassa jo 1980-luvulla. Useita Grammy-palkintoja voittanut muusikko on myös persoonallinen pukeutuja, jolla on ollut vahva vaikutus muotiin.

Lenny Kravitz on viime vuosien aikana herättänyt huomiota etenkin syksyisin valtavilla kaulahuiveillaan. Huivit ovat olleet niin suuria, että ne ovat näyttäneet siltä kuin mies olisi kietaissut kaulansa ympärille torkkupeiton.

Nyt Lenny Kravitz teki näyttävän sisääntulon ensimmäisellä videollaan TikTokiin. Mies kävelee videolla kameraa kohti ja julistaa syksyn alkaneeksi. Muusikko kehottaa videon katsojaa kaivamaan kaapistaan esiin ison kaulahuivinsa, koska syksyn ensimmäinen päivä on täällä.

@lennykravitz It’s the first day of fall. #autumn #scarves #LennyKravitz ♬ original sound – Lenny Kravitz