Vera Dijkmans laski housunsa kameran edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälistä suosiota viime aikoina saanut 22-vuotias hollantilainen kaunotar Vera Dijkmans tunnetaan nykyisin OnlyFans-tähtenä, joka huomasi taannoin entisen opettajansa maksavan hänen rohkeiden kuviensa katselusta. Sama opettaja oli aiemmin väittänyt, ettei Verasta tulisi mitään.

Tuttuun tapaansa Vera esittelee tälläkin kerralla somesuosion takana olevia muotojaan, mutta nyt hän on laskenut housunsa ja paljastanut takapuolensa kameran edessä. Ja tietenkin sosiaalisen median kuvia varten. Hänen seuraajansa saivat siis mitä tilasivat.

Somekuvillaan vaurastunut Vera Dijkmans tienaa nykyisin jopa 360.000 dollaria kuukaudessa ja on yksi sivuston eniten tienaavista malleista. Dijkmans keskeytti lukion 15-vuotiaana. Hän työskenteli tarjoilijana ja mallina ennen kuin liittyi OnlyFansiin vuonna 2020.