Pasha Pozdniakovan jättipovi pursui bilemekosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurta kansainvälistä suosiota saanut Pasha Pozdniakova on noussut yhdeksi suosituimmista suomalaisista maailmalla, jos sosiaalisen median seuraajien määrällä mitataan. Hänellä on nimittäin jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa, ja taannoin hän aloitti myös musiikkiuran artistinimellä Pashulia.

Nyt Pasha on esitellyt vartaloaan puettuna mustaan bilemekkoon, jolla oli kuitenkin hieman haasteita peittää kurvittaren povea. Muodot nimittäin pursuavat asusta tavalla, joka on ollut ainakin hänen someseuraajiensa mieleen.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa ja pian mahdollisesti myös musiikkilistoilla. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.