Travis Kelcen fanipaidat revitään käsistä – treffit Taylor Swiftin kanssa räjäyttivät suosion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Travis Kelce teki taannoin aloitteen Taylor Swiftin suhteen ja kutsui naisen julkisesti katsomaan hänen joukkueensa Kansas City Chiefsin peliä. Fanit ovat olleet innoissaan siitä, että Swift otti kutsun vastaan ja saapui katsomaan ihastuksensa peliä.

Sosiaalisessa mediassa alkoi leviämään nopeasti kuvia ja videoita, joissa nähdään miten Taylor Swift kannustaa Travis Kelceä. Pelin jälkeen kaksikko poistui samaa matkaa stadionilta ja heidät valokuvattiin avoautossa kahdestaan. Tämä sai fanien kiinnostuksen heräämään Kelceä kohtaan.

Yhdet treffit riittivät siihen, että miehen suosio urheilijatähtenä nousi nopeasti taivaisiin. People-sivuston mukaan miehen fanipaidat NFL:n kumppanien verkkokaupoissa kasvattivat suosiotaan yhdessä illassa. Taylor Swiftin treffien jälkeen Travis Kelcen paitojen myynti kasvoi jopa 400 prosentilla.