Hautaustoimiston ulkopuolella erikoinen kyltti: ”Täällä luultavasti kummittelee”

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa on myynnissä hautaustoimistona toiminut rakennus, jossa uusia omistajia voi odottaa yllättävä ongelma. Rakennus saattaa olla pihaan pystytetyn kyltin perusteella riivattu.

Massachusettsin Millsburyssa sijaitseva Turgeon Funeral Home -hautaustoimisto on myynnissä 769 000 dollarin hintaan. Ulkopuolella olevassa kyltissä lukee ”probably haunted”, vapaasti suomennettuna ”täällä luultavasti kummittelee”. Kyltin pystytti kiinteistövälittäjä Erick Kristan Eucker.

– Hautaustoimisto rakennettiin kauan aikaa sitten, ja siihen liittyy värikäs historias. En ole varma kummitteleeko siellä, mutta rakennuksen iän vuoksi se on mahdollista, Eucker kuvaili WCVB-uutissivustolle.

1850-luvulla valmistunut koti muutettiin hautaustoimistoksi vuonna 1948. New York Post -lehden mukaan rakennus on mahdollista muuttaa uudelleen tilavaksi omakotitaloksi. Olipa rakennus riivattu tai ei, kyltti on epäilemättä omiaan herättämään kiinnostusta myytävää kiinteistöä kohtaan.