Hämmentävä näky: Paidaton mies pakeni poliisia golfautolla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Los Angelesin San Fernandon laaksossa todistettiin sunnuntaina erikoista tilannetta. Poliisi ajoi takaa paidatonta miestä, joka ajeli varastetulla golfautolla koira sylissään.

Tilanne sai alkunsa poliisin saatua ilmoituksen ryöstöstä. Soittajan mukaan häneltä oli varastettu golfauto puukolla uhaten. Poliisi paikansi kulkuneuvolla liikkuneen epäillyn ja lähti ajamaan tätä takaa.

Epäilty oli pakohetkellä ilman paitaa ja kenkiä, ja hän piteli sylissään koiraa. ABC 7 -uutissivuston mukaan golfauton huippunopeus oli takaa-ajotilanteen aikana noin 30 kilometriä tunnissa. Takaa-ajo sai päätöksen poliisin piiritettyä golfauton parkkipaikalla.

Epäilty oli yrittänyt jatkaa pakoaan jalan koira mukanaan. Lopulta hän kuitenkin pudotti lemmikin, ja mies pidätettiin. Välikohtauksen aikana ei aiheutunut henkilövahinkoja.