Katy Perry esittelee suunnittelemiaan kenkiä – huomio kiinnittyi treenattuun vatsaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tällä hetkellä poptähti Katy Perry valmistelee uutta levyään ja kirjoittaa musiikkia. Naisen mukaan hänen elämänsä on onnellista ja se näkyy myös tulevassa musiikissa, joka on Katy Perryn mukaan kevyttä ja kepeää. Tähti on myös suunnitellut oman kenkämalliston, jota hän esittelee Instagram-kanavallaan.

Katy Perry on viime päivien aikana mainostanut ahkerasti uuden Katy Perry Collection -malliston kenkiä. Nainen on toiminut suunnittelemiensa kenkien mainoskasvona itse ja esitellyt erilaisia saapikkaita, korkokenkiä ja nilkkureita todella näyttävissä kuvissa.

Tuoreimmassa kuvaparissa poptähti poseeraa pellolla viljapaalin vieressä. Naisella on yllään hopean väriset bootsit ja kaksiosainen asu. Lyhyt toppi ja matalavyötäröinen hame paljastavat naisen treenatun vatsan ja esittelee Katy Perryn selvästi hoikistunutta vartaloa.