Mies ajeli humalassa ruohonleikkurilla Joroisissa – poliisi tavoitti

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisi sai torstai-iltana jokseenkin epätavallisen rattijuopumukseen liittyvän tehtävän Pohjois-Savossa. Joroisissa ajoi päihtynyt henkilö, jonka alla oli auton tai moottoripyörän sijaan vastaavissa tapauksissa harvinaislaatuisempi menopeli.

Itä-Suomen poliisi sai myöhään illalla ilmoituksen, jonka mukaan sivullinen oli havainnut päihtyneen mieshenkilön ajavan päältä ajettavalla ruohonleikkurilla. Teko tapahtui taajama-alueella. Poliisi tavoitti miehen ja puhallutti hänet.

Ruohonleikkurin kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin lukeman 0,5 mg/l. Poliisi teki hänelle tutkimuksen ajon aikaisen humalatilan selvittämiseksi. Poliisin mukaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen.