Adele mennyt salaa naimisiin? Kutsui itseään vaimoksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Adele nähtiin jo viime vuonna Brit Awards -gaalassa muhkean timanttisormukse kera. Alkoi huhumylly, jossa arvuuteltiin laulajan ja hänen poikaystävänsä Rich Paulin suhdestatusta. Nyt Adele on kutsunut itseään vaimoksi.

– En ole paras vaimo, mitä tulee jalkapalloon, hän kertoi yleisölle viikonloppuna Caesars Palacen Colosseumissa pidetyssä Weekends with Adele -konsertissa Evening Standardin mukaan.

Vain muutama päivä aiemmin hän kutsui Rich Paulia aviomiehekseen. He ovat olleet yhdessä kaksi vuotta sen jälkeen, kun he tapasivat ensimmäisen kerran tanssilattialla yhteisen ystävän järjestämissä syntymäpäiväjuhlissa.

– En ole naimisissa, mutta olen rakastunut. Olen onnellisempi kuin koskaan aiemmin, joten voisin yhtä hyvin olla naimisissa, Adele kertoi vuosi sitten Ellen haastattelussa.

Hän muutti nelikymppisen koripalloagentti Rich Paulin kanssa yhteen 1,5 vuotta sitten. Kihlauksen ja avioliiton lisäksi on spekuloitu siitä, aikooko pariskunta yrittää yhteisiä lapsia. Rich Paul on sanonut aiemmin suoraan, että hän haluaisi jälkikasvua lisää. Heillä molemmilla on lapsia edellisistä liitoistaan, Adelella yksi ja Paulilla kolme.