Landon Barker ihastui salamana Charli D’Amelioon – vei heti tapaamaan isäänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Charli D’Amelio on tunnettu nuori nainen ympäri maailmaa. 19-vuotiaalla tanssijatähdellä on jo yli 151 miljoonaa seuraajaa hänen TikTok-kanavallaan, jossa hän lähinnä tanssii ja laulaa kappaleiden mukana. Tähteys on myös tuonut mukanaan ulkonäköpaineet, joista D’Amelio on aiemmin avautunut.

Charli D’Amelion rakkauselämä on viime aikoina kiinnostanut monia hänen seuraajiaan. D’Amelio alkoi taannoin seurustelemaan 19-vuotiaan muusikkokomistuksen Landon Barkerin kanssa. Landon Barker on Blink-182 -bändistä tunnetuksi tulleen rumpalin Travis Barkerin ja hänen entisen puolisonsa Shanna Moaklerin poika.

Landon Barker on kertonut US Magazine -lehden mukaan, että hän päätti tavata Charli D’Amelion saatuaan naiselta yksityisviestin Instagramissa. Pienen hetken mies epäröi, koska hän on ystäviä D’Amelion entisen poikaystävän TikTok-tähti Chase Hudsonin kanssa.

Landon Barker päätti kuitenkin suostua tapaamiseen ja ihastui nuoreen kaunottareen heti. Parivaljakolla oli niin hauskaa keskenään, että jo seuraavana päivänä Barker halusi viedä suhteen seuraavalle tasolle ja pyysi Charli D’Amelion heille syömään ja tapaamaan hänen isäänsä Travisia.

https://www.instagram.com/p/Cqs75gYJ_dy/?img_index=1

https://www.instagram.com/p/Cq3uFFXP9wX/?img_index=1

https://www.instagram.com/p/CxJi-zLv-lq/?img_index=1