Muistatko 90210-kaunotar Tiffani Thiessenin? On nykyään tulikuuma perheenäiti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Tiffani Thiessen lukeutui 90-luvulla Hollywood-tähtien menestyneimpään ykköskaartiin erityisesti Beverly Hills 90210 -sarjan ansiosta. Nykyisin nainen elää viisikymppisen perheenäidin elämää.

Upealta edelleen näyttävä Tiffani Thiessen on kiistänyt turvautuneensa plastiikkakirurgiaan tai täyteaineisiin säilyttääkseen nuorekkaan ulkonäön. Hän on elänyt viime vuodet kotiäitinä, eikä naisella ole suunnitelmia tehdä töitä. Hän täyttää 50 vuotta tammikuussa.

– Pidän naururypyistäni. Kutsun niitä naurun ja ilon riveiksi, koska sitähän ne ovat, eikö? Olen minä myös itkenyt paljon. Joten luultavasti ne rypyt ovat syntyneet sitä varten. Mutta se on elämää, jaa minä ansaitsin ne, Thiessen kertoi Page Sixille.

Hän lisäsi, että kaksi lasta 51-vuotiaan näyttelijämiehensä Brady Smithin kanssa ovat syy, miksi hän ei ole tehnyt töitä. Harper-tytär on 13-vuotias ja Holt-poika kahdeksan. Tiffani Thiessen sanoo keskittyvän budjetointiin ja terveyteen ruoanlaitossa. Nainen nimittäin oppi elämään niukalla taloudella omassa nuoruudessaan.

Tiffani Thiessen aloitti näyttelijäuransa jo vuonna 1989 suositun Saved By The Bell -televisiosarjan tähtenä. Hän näytteli sarjassa neljän vuoden ajan ja vilahti samoihin aikoihin myös Pulmuset-sarjassa. Varsinaisen läpimurtonsa Tiffani Thiessen teki vuonna 1994, kun hänet kiinnitettiin Beverly Hills 90210 -sarjaan, josta tuli maailmalaajuinen jättimenestys.