Beyoncen tytär Blue Ivy kehittyi tanssijana kiertueella – eron huomaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supertähti Beyonce on tehnyt tänä vuonna kauan odotetun paluun konserttilavoille. Beyonce on Renaissance-kiertueella, jonne hän on ottanut myös perheensä mukaan. 41-vuotias Beyonce yllätti faninsa ensimmäistä kertaa Ranskassa Pariisissa esiintyessään kun hän esitteli lavalla olevan taustatanssijan. Lavalla nähtiin muiden tanssijoiden joukossa artistin oma tytär, Blue Ivy.

Blue Ivy oli lavalla heti kuin kotonaan. 11-vuotiaan tytön tanssitaidot ja itsevarmuus tekivät myös yleisöön vaikutuksen. Kiertueella on nähty myös paljon sinisiä ilmapalloja, joita fanit ovat tuoneet paikalle Blue Ivyn kunniaksi osatessaan odottaa tyttöä lavalle ensimmäisten esiintymisten jälkeen.

Blue Ivyn esiintyminen oli heti alusta lähtien upeaa katsottavaa, mutta tyttö on myös kehittynyt kiertueen aikana. Tytön isoäiti Tina Knowles julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa nähdään vierekkäin Blue Ivyn ensimmäinen esiintyminen ja viimeinen. Ero esitysten välillä on huomattava ja 69-vuotias Tina Knowles kehuukin lapsenlapsensa maasta taivaisiin.

– En voisi olla ylpeämpi upeasta lapsenlapsestani. Hän teki niin kovasti töitä ja on todellinen lahjakkuus, Tina Knowles kirjoittaa videon kuvatekstissä.