Charly Jordanin pakarashow someen – näin voi pitää puutarhan kunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Charly Jordan on DJ-kaunotar, joka poseeraa nykyisin sosiaalisessa mediassa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Jordanin suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa vähäpukeisena ja upeissa maisemissa.

Nyt Jordan on esitellyt sosiaalisessa mediassa miten hän pitää puutarhansa kunnossa, sillä hänet nähdään käyttämässä vesiletkua. Päähuomio kiinnittyy kuitenkin aivan muualle kuin letkuun, sillä Charly on pukeutunut vaaleansinisiin biksuihin ja esittelee pääasiassa pakaroitaan.

Los Angelesissa asuva ja kansainvälistä DJ-uraa tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.