Mira Ahola voitti body fitnessin suomenmestaruuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin suositusta Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutuksi tullut fitness-kaunotar Mira Ahola on sittemmin nähty kilpailemassa muun muassa fitness-kilpailussa. Taannoin hän saavutti lajissa myös menestystä voittaen kultaa Fitness Classic 2023 -kilpailussa ja sittemmin tuli menestystä myös EM-kilpailuissa. Nyt kisamenestys on jatkunut.

– SUOMENMESTARI!! Suuri unelmani kävi eilen toteen, kun sain vihdoin sen tittelin, joka minulta vielä puuttui. Erilaisten kisojen sarjojeni voittojahan tässä on tullut, mutta tämä oli se, mistä olen pystynyt tähän asti vain kipeästi haaveilemaan. Herramunvereni Suomenmestaruus body fitness -166 cm ja MM-kisapaikka Suomen edustusjoukkueessa. Vielä ei ehdi tämän enempää fiilistellä tätä, kun katse on jo tämän päivän kisoissa Nordic Cupissa, Mira kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

Mira on siis viimein saanut toteutettua unelmansa suomenmestaruudesta, kun voitto tuli juuri siinä lajissa, josta hän on pitkään haaveillut. Samalla hänet nimettiin Suomen edustusjoukkueeseen, joten harteille tuli hieman paineita. Samalla hän kuitenkin totesi, että kauden loput kilpailut hän voi esiintyä ilman stressiä tai paineita. Nyt on siis ainoastaan voitettavaa ja se on Aholan mukaan vapauttavaa.