Dolly Parton paljastaa: Isoisältä selkäsauna paljastavien asujen vuoksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Menestynyt kantrilaulaja Dolly Parton tunnetaan minihameista ja antavasta kaula-aukosta. Tämä ei ollut koskaan hänen isänsä tai isoisänsä mieleen. Parton myönsi, että hänen isoisänsä rankaisi laulajaa fyysisesti pukeutumisen johdosta.

The Guardianin mukaan 77-vuotias Dolly Parton kertoi, että sekä hänen saarnaajaisoisänsä että hänen isänsä varoittivat naista korkokengistä ja tiukoista hameista. Laulaja ei välittänyt.

– Olen erittäin herkkä, enkä pitänyt kurinalaisuudesta. Se loukkasi tunteitani niin pahasti, ja minua moitittiin, ruoskittiin tai mitä tahansa. Mutta joskus jos haluat jotain tarpeeksi paljon, ryhdyt siihen vaikka mikä olisi, Dolly Parton selventää uransa lähtökohtia.

Dolly kiittää myös äitiään hänen voimakkaasta luonteestaan ja uskostaan itseensä. Jolene-hitin tekijä on ollut naimisissa Carl Deanin kanssa 57 vuotta. Hän on hankkinut yli 500 miljoonan dollarin arvoisen imperiumin, mutta hänen täytyi tehdä lujasti töitä voittaakseen häntä koskevat ennakkoluulot. Osa johtui siitä, että hän oli nainen.

– Olen kasvanut veljien ja setien ympäröimänä ja osasin aina liikkua miesten joukossa. En koskaan mennyt sänkyyn kenenkään kanssa päästäkseni eteenpäin, koska minulle se ei olisi sen arvoista. Se ei yleensä toimi myös pitkällä matkalla.