Video: Junamatkustaja uskoo kuvanneensa isojalan – karvainen hahmo erämaassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Isojalka eli Bigfoot on myyttinen olento, jonka väitetään elävän Pohjois-Amerikan villissä luonnossa. Nyt yhdysvaltalainen pariskunta väittää kuvanneensa otuksesta videomateriaalia lomamatkallaan.

Shannon ja Stetson Parker kertoivat olleensa junassa matkalla Coloradon Durangosta Silvertoniin, kun he huomasivat ikkunan takana jotain outoa. Vuoristoisella erämaaseudulla liikkui heidän mukaansa karvainen hahmo. Shannon otti ilmestyksestä kuvia pariskunnan vieressä istuneen henkilön kuvatessa näkyä videolle.

– Yritimme bongailla vuorilla liikkuneita hirviä. Yhtäkkiä aviomieheni huomasi liikettä, eikä osannut selittää näkemäänsä. Hän vain huudahti ”isojalka!”, Shannon kuvaili New York Post -lehdelle.

Shannonin mukaan otus oli ainakin yli kaksi metriä pitkä. Pariskunta ei usko, että kyseessä voisi olla esimerkiksi maastoasuun pukeutunut metsästäjä tai pelkkä paikallisten järjestämä pila.

– Se ei näyttänyt metsästäjältä, sillä metsästäjällä olisi mukaan jousipyssy tai jokin muu ase. Hahmo ei näyttänyt kantavan mukanaan mitään, Shannon kertoi.