90 Päivää morsiamena -huijari: ”Halusin vain rahaa typerältä amerikkalaiselta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa asuva Tyray on esiintynyt 90 Päivää morsiamena -sarjan spin off -tuotannossa, jossa seurataan pariskuntien matkaa ennen muuttoa toisen maahan. Tyraylla on ollut neljä vuotta netissä barbadosilainen tyttöystävä nimeltään Carmella, joka paljastui huijariksi. Nyt Tyray on kuullut huijarin selityksen kaikkeen.

Huijarin nimi on Christian ja hän tunnustaa 90 Päivää morsiamena -sarjan tuottajalle puhelimessa, että huijaaminen alkoi 4-5 vuotta sitten. Hän teki Carmellan tilin huijauksia varten. Tyray tapasi valokuvien naisen, mutta oikeaa Carmellaa ei ollut koskaan olemassakaan.

– Kirjoitimme useille amerikkalaisille ja etsimme miestä, joka ehkä lähettäisi meille rahaa, Christian tunnustaa.

Kun tuottaja kysyy, kuinka paljon rahaa Tyray antoi Christianille rahaa, niin hän kertoi netonneensa noin kaksi, kolme tuhatta dollaria.

– Tein kaiken vain rahan takia, Christian myönsi.

Lopulta hän sai huijattua Tyrayn tapaamaan häntä henkilökohtaisesti, koska tarvitsi uuden puhelimen ja vaatteita.

– Käskin häntä tuomaan vaatteet tiettyyn kauppaan, ja hänen piti soittaa minulle, kun odotin autossa, hän jatkoi.

Christian katseli Tyray-parkaa odottaessaan kuvitteellista Carmellaa. Kun huijarilta kysyttiin, mitä hän ajatteli tuolloin, hän piti Tyrayta ”tyhmänä, hyvin tyhmänä amerikkalaisena”. Mies odotti aiemmin innolla naimisiinmenoa 27-vuotiaan Carmellan kanssa, jonka piti olla kotoisin Barbadokselta.

Suomessakin suosittu 90 Päivää morsiamena -sarja tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen kansainvälisten treffien ja avioliittojen maailmaan. Sarjassa seurataan, kuinka ulkomaalaiset matkustavat Yhdysvaltoihin asumaan ensimmäistä kertaa kumppaniensa luokse. Pariskuntien on mentävä naimisiin ennen kuin heidän viisuminsa vanhenee 90 päivän kuluttua.