Talousneuvojan säästövinkit: Lopeta näihin 9 asiaan tuhlaamisen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Talousneuvoja Nischa neuvoo omalla YouTube-kanavallaan ihmisiä rahaan, omaan talouteen, säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvissä asioissa. Naista seuraa jo yli 704.000 ihmistä, jotka ovat nyt päässeet kuulemaan mihin yhdeksään asiaan Nischa ei enää käytä rahojaan.

1. Trendaavat tuotteet. Nainen ei enää osta trendaavia tai julkkisten mainostamia tuotteita.

2. Tuotteiden ostaminen varastoon Nicha ostaa aina vain edellisen tuotteen päätyttyä asian, joka tulee heti käyttöön.

3. Auto Nainen ei kaupungissa elävänä sinkkunaisena koe tarvitsevansa autoa. Hän on huomannut, että auton omistamisen kulut ovat paljon suuremmat kuin julkisen liikenteen käyttämisestä koituvat kustannukset.

4. Sisustusesineet Nischa pitää kotinsa sisustuksen yksinkertaisena ja ajattomana, eikä vaihtele sisustustaan trendien tai juhlapyhien mukaan.

5. Kalliit merkkituotteet Nischa panostaa laatuun, mutta ei osta mitään tuotetta sen merkin tuoman statuksen vuoksi.

6. Heräteostokset Nainen miettii ostostaan 48 tuntia ennen kuin päättää ostaa uutta.

7. Kirjat Nischa lukee tarkasti kirjan kuvauksen ja arvosteluja ennen kuin hän ostaa uutta kirjaa. Nainen ostaa mieluiten digi- ja äänikirjoja.

8. Asujen ostaminen hypoteettista tapahtumaa varten Asuja ei kannata ostaa tulevaisuudessa tapahtuvaa hypoteettista tilaisuutta varten. Yleensä tällaiset asut päätyvät jäämään hyvin vähäiselle käytölle.

9. Kampaamot, kynsisalongit tai ripsienpidennykset Kauneushoidot vievät paljon aikaa ja kynsien sekä ripsipidennysten ylläpitäminen on myös kallista.