Katri Haapanen esitteli taulunsa alastomana?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkis Katri Sorsa komeili takavuosina ahkerasti viihdelehtien sivuilla, mutta sittemmin hän vaihtoi elämäntyyliä ja nimekseen Katri Haapanen. Katri tuli aikoinaan tunnetuksi chat-juontajana ja Viidakon tähtöset -realitytähtenä ja opiskeli suntioksi.

Tällä kertaa Haapanen on esitellyt kaunista tauluaan sosiaalisen median seuraajilleen. Teoksessa nähdään värikäs alaston naisvartalo, ja myös Haapanen esittelee tauluaan mahdollisesti alastomana verhoten kuitenkin vartalonsa taulun taakse. Kuvan yhteydessä hän kommentoi taulussa olevan naiseuden voimaa.

Katri Haapanen lähti aikoinaan opiskelemaan suntioksi, koska halusi löytää kanavan tehdä asioita, joilla on oikeasti jokin merkitys. Sittemmin Katri Haapanen totesi, että silikonirinnat ovat surullisia, koska ne toivat hänelle parempaa itsetuntoa siihen saakka kunnes huomasi olleensa väärässä.