Mikko ja Beata Leppilampi paljastivat lapsensa nimen – ihastuttavat kuvat ristiäisistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Mikko Leppilammen ja entisen taitoluistelija Beata Leppilammen perhe kasvoi tänä syksynä. Pariskunnan toinen yhteinen lapsi syntyi 22. syyskuuta. Nyt pariskunta on paljastanut poikansa nimen.

Leppilammet kertoivat yhteisessä Instagram-julkaisussaan tuoreimman lapsensa nimen olevan Gabriel Johannes Leppilampi. Onnellnen pariskunta jakoi julkaisussaan kuvia pojan ristiäisistä. Kuvissa nähdään myös uuden lapsen isoveli, vuonna 2021 syntynyt Kaspian.

Mikko ja Beata Leppilampi menivät naimisiin elokuussa 2021. Mikolla on hänen ja Beatan yhteisten lasten lisäksi vuonna 2005 syntynyt tytär avioliitosta lääkäri Emilia Vuorisalmen kanssa. Mikko Leppilampi on ollut viime aikoina otsikoissa myös lokakuun alussa ensi-iltaan saapuneen Comeback-elokuvan merkeissä.