Grand Theft Auto ehkä Netflixin pelipalveluun

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin pelipalvelun valikoima saattaa kasvaa tulevaisuudessa suositulla nimikkeellä. Netflix Games on käynyt neuvotteluja Rockstar Gamesin kanssa GTA-pelin julkaisusta alustalla. Asiasta uutisoi Wall Street Journal.

Suoratoistojätin kerrotaan käyvän neuvotteluja lisensointisopimuksesta GTA-pelit julkaisseen Take-Two Interactive -yhtiön kanssa. Toistaiseksi tiedossa ei ole, minkälainen Netflixiin mahdollisesti saapuva GTA olisi, ja kuka sen kehittäisi. Kyseessä ei kuitenkaan olisi ainakan versio tulevasta Grand Theft Auto 6 -pelistä.

Suoratoistettavia pelejä Netflix-tilauksen alla tarjoava Netflix Games aloitti toimintansa vuonna 2021. Pelivalikoima on sittemmin laajentunut kymmenillä peleillä, mutta varsinaiseksi hitiksi palvelu ei ole noussut. Yhtiön kerrottiin taannoin laajentavan palvelua iOS ja Android -älylaitteista PC ja Mac -tietokoneisiin.