Toni Nieminen järjesti hevosajelun Lahdessa – joutui suukopuun torivalvojan kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen mäkihyppääjä Toni Nieminen on kaksinkertainen olympiavoittaja, joka on esiintynyt myös lehtien ja skandaalien otsikoissa. Mies on ollut mukana järjestämässä hevoskärryajeluita viime viikonloppuna Lahdessa.

Toni Nieminen on suorapuheisesti selostanut Facebookissa tapahtuman jälkeen, että aiemmin torille aiottu ajelu ei ollut onnistunut torivalvojan kanssa syntyneiden erimielisyyksien vuoksi.

– Ilmoitti poistavansa meidät paikalta. Kaupungin alueelle saisimme kuulemma mennä, mutta hänen alueelleen meillä ei ole mitään asiaa. Siirryimme jalkakäytävän puolelle ja siinä vaiheessa tämä hyväntahdon lähettiläs soitti jo poliiseja paikalle, koska häiritsemme ihmisiä, liikennettä ja kulkua hänen torilleen, Nieminen lataa sosiaaliseen mediaan.

Nieminen oli kertomansa mukaan kysellyt torivalvojalta, että mikä oli ollut ongelmana. Mäkihyppääjän mukaan samaa tapahtumaa on järjestetty monissa kaupungeissa ja paikoissa ennenkin.

– Sain vastaukseksi kysymyksen: Haluanko hänen tulevan paskalle omaan pihaani? Toivotin kaverin tervetulleeksi, jos kokee sen tarpeelliseksi ja se edes vähän helpottaa hänen oloaan.