Avril Lavigne ja Tyga yrittivät seurustelua vielä kerran – ei vieläkään kestänyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Avril Lavigne ja räppäri Tyga kohahdutti viihdemaailmaa vahvistamalla seurustelusuhteensa aiemmin tänä vuonna. Suhde kariutui muutaman kuukauden seurustelun jälkeen. Äskettäin pari päätti vielä kerran kokeilla yhdessä olemista.

Nyt 39-vuotias laulajatar ja 33-vuotias Tyga ovat tulleet tulokseen, että suhde ei vain toimi ja romanssihaaveet saavat jäädä lopullisesti. Tyga oli laastarisuhde, jonka avulla Avril pääsi yli ex-puolisostaan Mod Sunista. Lähipiiri vahvistaa Daily Mailille, että lyhyt juttu auttoi naista aloittamaan elämänsä puhtaalta pöydältä.

Avril Lavignen kihlaus punkkari Mod Sunin kanssa päättyi pian sen jälkeen, kun nainen oli nähty suutelemassa räppäri Tygan kanssa. Mod Sun seurusteli naisen kanssa parin vuoden ajan ja kosi häntä huhtikuussa 2022 Pariisin lomalla.