Beckhameista mallia parisuhteeseen – pitävät yhtä skandaalin keskiössä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokainen ihminen tekee virheitä. Toiset ottavat virheistä opikseen, jotkut sen sijaan ovat valmiita heittämään romukoppaan kaiken yhden erehdyksen vuoksi. Pääasia on, että ihmiset itse päättävät, miten he haluavat kussakin tilanteessa toimia. Otetaan esimerkiksi superkuuluisa Beckhamien pariskunta, joka on nyt joutunut skandaaliotsikoihin.

David ja Victoria Beckham asettuivat yhteisrintamassa lehdistön eteen julkisesti ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun väitetty salarakas Rebecca Loos puhui suhteestaan jalkapalloilijan kanssa. Daily Mailin mukaan pariskunta meni illaliselle Miamissa ystäviensä ja poikansa Brooklyn Beckhamin ja hänen vaimonsa Nicola Peltzin kanssa. David ja Victoria Beckham pitivät tosiaan kädestä kiinni. Tämä osoittaa, että heille on aivan sama, kuka puhuu ja mitä. Heidän liittonsa ei horju.

Emme tietenkään tiedä kaikkea, mitä julkisuuden takana tapahtuu. Sen kuitenkin tiedämme, että yhdessä voimaparina esiintyminen on paras mahdollinen osoitus siitä, kuinka he käsittelevät skandaalia julkisesti. Se ei vaikuta, eikä media saa revittyä heidän epätoivostaan tai salarakkaan kertomuksista enää irtopisteitä. Illalliselle osallistui myös jalkapalloilija Lionel Messi ja hänen vaimonsa Antonela Roccuzzo. Myös toinen Beckhamin joukkuetoveri Sergio Busquets oli paikalla vaimonsa Elena Galeran kanssa.

Victoria ja David ovat olleet naimisissa vuodesta 1999. Victoria puhui äskettäin ensimmäistä kertaa 20 vuotta sitten tapahtuneesta pettämisjuorusta Netflixin dokumentissa. Hän kertoi kärsineen kuullessaan miehensä Davidin väitetystä suhteesta Rebecca Loosin kanssa. Samassa yhteydessä myös David myönsi, ettei hän vieläkään tiedä, kuinka he selvisivät vuoden 2003 kriisistä. Hän ja hänen vaimonsa kuitenkin tiesivät, että heidän piti taistella perheensä puolesta.

– Hän voi tietysti sanoa mitä haluaa, ja ymmärrän, että hänen on säilytettävä imagonsa, mutta hän esittää itsensä uhrina ja saa minut näyttämään valehtelijalta. Aivan kuin olisin keksinyt nämä tarinat, Loos parahti dokumentin jälkeen.

Ehkäpä tärkeintä ei aina ole se, kuka teki ja mitä. Tärkeämpää on keskittyä siihen, miten asiasta selvitään eteenpäin. Onnellisesti yhdessä. Kyseessä on valinta. Beckhamit ovat päättäneet olla yhdessä, ja siitä voi moni pariskunta ottaa oppia.